Alle vragen voor jou beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek: jouw dak.

Opbrengst zonnepanelen: hoe berekent Sungevity uw zonnestroomproductie?

Remote Solar Design, ontwerpen op afstand.

 

Het Sungevity Remote Solar Design: uw ontwerp én berekening op afstand

Sungevity werkt met gespecialiseerde ontwerpsoftware. Het grote voordeel voor u is dat wij in de meeste gevallen daardoor niet meer bij u langs hoeven te komen. Met behulp van satelliet- en andere luchtfoto’s kunnen wij heel nauwkeurig een passend ontwerp voor uw persoonlijke situatie maken. Elk ontwerp wordt vakkundig door een van onze ontwerpers gemaakt. Zij hebben een jarenlange ervaring met het ontwerpen van zonnepanelensystemen en weten precies waar ze op moeten letten, elk dak is immers weer anders. Heeft u bijvoorbeeld een dakkapel of een grote schoorsteen? Onze designers houden hier rekening mee wanneer zij voor u aan de slag gaan.

 

Het zonnepanelen design: de mooiste en nieuwste luchtfoto’s van uw huis

Virtueel ontwerp op uw dak

Met behulp van hun software, kan Sungevity een virtueel zonnepanelensysteem ontwerpen. Hiervoor plaatsen de ontwerpers uw panelen op de luchtfoto’s van uw dak.  Dit geeft een mooie en tastbare weergave van hoe uw toekomstige zonnestroomsysteem er uit gaat zien. In uw offerte zullen wij u dit beeld uiteraard uitgebreid laten zien en kunt u ons aanbod direct met onze experts bespreken.

Satellietbeelden

Omdat luchtbeelden voor Sungevity heel belangrijk zijn beschikken wij zelfs over luchtfoto’s die recenter en vaak scherper zijn dan de beelden die u zelf op internet kunt opzoeken. Op deze manier kunnen we voor vrijwel iedereen een mooi ontwerp maken met scherpe luchtfoto’s.

De berekening van de zonnepanelen: nauwkeurige opbrengst voorspelling

Berekening zonnepanelen

Naast een mooi en tastbaar design van uw dak maakt Sungevity uiteraard ook een berekening van uw toekomstige systeem. En niet zomaar eentje op basis van een aantal vuistregels, maar echt een berekening voor uw specifieke situatie. De software berekent wat bijvoorbeeld de exacte hellingshoek van uw dak is en de oriëntatie ten opzichte van het zuiden. Daarnaast koppelt de software automatisch data over bijvoorbeeld zonuren en zonintensiteit op uw locatie aan uw ontwerp. Op deze manier krijgt u de beste berekening van de opbrengst van uw zonnepanelen. 

Schaduw zonnepanelen

Er is natuurlijk nog een belangrijk aspect dat een grote invloed kan hebben op het rendement van uw zonnesysteem: schaduw. Onze ontwerpers kunnen binnen onze software obstakels zoals bomen en schoorstenen aangeven. Onze software zal dan bij de berekening rekening houden met deze objecten om de opbrengst zo nauwkeurig mogelijk voor u te kunnen berekenen.

 

Ons Sunshine Network: jarenlange ervaring in Europa

Sungevity, en ook al onze klanten, zijn onderdeel van het internationale Sunshine Network. In België en Nederland hebben we al vele duizenden klanten geholpen eenvoudig over te stappen op zonnestroom. Al deze ervaring vindt u terug in uw persoonlijk advies. Onze berekening van de opbrengst van uw systeem is gebaseerd op de modernste technologie gecombineerd met al onze ervaring.


Vraag vandaag uw gratis adviesgesprek aan!

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden