Alle vragen voor jou beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek: jouw dak.

Wat is de opbrengstgarantie SunSure?

De SunSure garantie: nu ook in België

Sungevity zorgt al enkele jaren voor een unieke aanpak als het aankomt op zonnepanelen. Typerend is onze Remote Solar Design. Met onze ontwerpen van op afstand berekenen we haarfijn jouw potentiële opbrengst, rendement en terugverdientijd. Vanaf nu doen we er nog een schepje boven op: de opbrengstgarantie SunSure.

Een minimale opbrengst van 90 % op onze berekeningen

Sungevity ontwerpt uw zonnesysteem op maat en berekent daarbij meteen jouw opbrengst en voordeel.

SunSure is onze garantie dat jouw systeem ook werkelijk zal produceren wat wij vooraf hebben berekend, onder het motto 'belofte maakt schuld'. Omdat Sungevity gelooft in een betrouwbare berekening en eerlijk advies.

Hoe werkt het?

Minder productie.

Wanneer jouw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan de SunSure van tevoren garandeert, dan krijg je van ons gedurende de eerste 10 jaar de gemiste productie terug. Wij storten dan jaarlijks een bedrag, gelijk aan het aantal gemiste kilowatturen maal de dan geldende energieprijs!

Meer productie

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw zonnesysteem meer elektriciteit opwekt dan onze berekening vooraf aantoont. Produceert jouw systeem gemiddeld meer  dan wij hadden berekend dan is dat jouw extra voordeel.

Benieuwd hoeveel opbrengst we jou kunnen garanderen? Krijg hier een vrijblijvend adviesgesprek

De algemene voorwaarden van onze SunSure opbrengstgarantie vind je hier.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden