Door wereldwijde leveringsproblemen beschikken we momenteel niet over het nodige materiaal om jouw zonnepanelen/thuisbatterij binnen een redelijke termijn te installeren. Om jou een kwaliteitsvolle service te kunnen garanderen, aanvaarden we daarom tijdelijk geen nieuwe aanvragenMeer info.

Offerte aanvragen

Klantenservice

Krijg antwoord op al je vragen over je zonnepanelen via onze kennisbank. De snelste route naar een oplossing!

Open kennisbank

Antwoord niet gevonden? We helpen je.

Onze klantenservice collega’s staan elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur klaar om je vraag te beantwoorden. Mocht je ondanks onze grote zorgvuldigheid ontevreden zijn, dan lossen wij dat graag zo snel mogelijk op.

Dat gaat het makkelijkst door direct contact met ons op te nemen per mail: info@sungevity.be

sungevity monitoring service zonnepanelen

Retourneren

Als je bij Sungevity iets koopt, doe je dat via het internet. Daarom heb je te maken met een koop op afstand. Je hebt daarom een bedenktermijn van 14 dagen die ingaat op het moment dat je jouw product hebt ontvangen, dat is op de dag van de installatie.

Tijdens die periode kun je gebruikmaken van je herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je ons daar van op de hoogte stellen via het Europees modelformulier voor Herroeping.

Je kunt dit formulier ingevuld retour sturen aan service@sungevity.nl.

Liever per post? Dan kun je dit formulier sturen naar:

Sungevity Netherlands B.V.
Gedempt Hamerkanaal 189
1021 KP Amsterdam

Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Zodra wij jouw annuleringsverzoek hebben verwerkt, storten we het zo spoedig mogelijk terug.