Sungevity winnaar zonnepanelen groepsaankoop provincie Antwerpen

Sungevity is als winnaar uit de bus gekomen van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen. De zonnepanelenspecialist gaat de deelnemers uit de provincie Antwerpen met een compleet zonnepanelensysteem voorzien.

De groepsaankoop zonnepanelen van de provincie Antwerpen levert een scherpe prijs op voor alle deelnemers.  Ruim 12.186 inwoners in de provincie Antwerpen schreven zich voor deze actie in. Zij ontvangen vanaf 28 augustus een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem.

Scherpe prijs

De prijs van een zonnepanelensysteem via de groepsaankoop zonnepanelen is gemiddeld 30,6% lager dan de gemiddelde marktprijs. Deze scherpe prijs kan bij een collectieve actie worden behaald door inkoopvoordeel bij de leverancier en door logistiek voordeel. Doordat deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.

Winnende leveranciers

De drie winnaars van de veiling hebben de scherpste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem geboden. Samen met iChoosr - specialist in de organisatie van groepsaankoop - steld de provincie Antwerpen hoge kwaliteitseisen aan de leveranciers en de producten. Alle deelnemers worden gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit.

Waarom groepsaankoop zonnepanelen?

De Provincie Antwerpen vindt dat zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Door de grote hoeveelheid aanbieders van zonnepanelen weten huiseigenaren vaak niet waar ze moeten beginnen. Met de groepsaankoop zonnepanelen helpt de Provincie Antwerpen iedereen om op een gemakkelijke manier zonnepanelen te kopen.