Sungevity maakt de overstap naar zonne-energie makkelijk

  • Jij beslist, wij doen het werk
  • Ondersteuning en nazorg tijdens de hele levensduur van je systeem
  • Internationale ervaring met tientallen installaties per dag
  • Netwerk van gecertificeerde installateurs uit je regio

Jij beslist, wij doen het werk

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen en zoveel mogelijk te laten besparen. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat het je goed uitkomt. 100% duidelijk en transparant, zonder kleine lettertjes. En we regelen alles voor je. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van je zonnesysteem.

Ontdek hoe het werkt

Solar consultant

Al in drie simpele stappen zonne-energie

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze designers maken meerdere ontwerpen voor je dak. Je hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij je situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Je taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je regionale Sungevity installateur het systeem binnen ongeveer 8 weken monteert.
Jij geniet!
3

Jij geniet!

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie vanop een afstand, zodat jij zorgeloos kan genieten.

Actieve monitoring

Je bent goed bezig met het opwekken van zonne-energie. Dus waarom niet meer inzicht krijgen in jouw energieverbruik? In één oogopslag zien wat je opwekt. Handig! Want meer inzicht = meer besparen. En je bent altijd op de hoogte van de prestaties van jouw systeem.

Bonus: op feestjes heb je steevast een goed gespreksonderwerp.

Image Ipad

Grenzeloos sociaal met een passie voor technologie

Internationaal

Vanuit België, Nederland en Italië helpen we zo veel mogelijk mensen om zelf groene energie te produceren.

Innovatief

We gebruiken de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Zo kunnen we de productie van onze klanten precies berekenen en vanop een afstand volgen.

Sociaal

Sungevity gaat voor een duurzame wereld waar maatschappelijke winst op nummer 1 staat. Daarom werken wij met duurzame partners en steunen wij de Solar Mama´s. Zo maximaliseren we onze impact. Yeah!

Jouw regionale Sungevity installateur

Sungevity combineert de wereldwijde missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap. In elke regio werken we samen met gecertificeerde installateurs. Hij of zij kent je buurt en is altijd dichtbij als het nodig is. Zo creëren we jobs bij jou in de buurt en ondersteunen we lokale ondernemers.

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden