Dé zonnepanelen-expert sinds 2012

  • Wij staan pal achter onze beloftes: met een opbrengstgarantie met cashback in keiharde euro’s.
  • Het beste advies en alles van A-Z geregeld
  • Hyper-nauwkeurige berekeningen met de nieuwste software
  • Grootste zonnepanelen bedrijf in Europa. En we groeien door!

Wij hebben een missie!

We hebben missie en willen het liefst op alle geschikte daken groene energie opwekken. Daar gaan we samen met onze klanten voor. Wij combineren onze wereldwijde missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap. Door zelf ook te kiezen voor zonnepanelen doe jij ook volop mee. Lees hier ons verhaal.

Sungevity zonnepanelen in cijfers

Makkelijk kiezen, zorgeloos genieten

We houden het graag makkelijk. Daarom kan je bij ons gewoon online laten adviseren. Zonder tijdrovende bezoeken. Onze zonne-experts kijken vanop afstand met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak. Naar de zon ter plekke. En naar jouw wensen. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zodat je zelf de beste keuze kunt maken. Kies je voor ons? Dan regelen we alles voor je. Van het ontwerp tot jaarlijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van je zonnepanelensysteem. Uiteraard volledig afgestemd op jouw wensen.

Bij ons ben je altijd zeker van jouw besparing

Een 100% eerlijk advies

Is een andere oplossing of bedrijf beter voor je? Dan zeggen we dat ook. Want we willen voor iedereen de aller-duurzaamste oplossing!

10 jaar opbrengstgarantie

Leveren jouw zonnepanelen de eerste 10 jaar minder stroom op dan voorspeld? Dan betalen wij je direct de gemiste opbrengst in harde euro’s terug. Gegarandeerd. Zo krijg je altijd het voordeel dat wij berekenen.

Uniek: De Sungevity monitoringsportal

Liggen de zonnepanelen te stralen op jouw dak? Dan kan je op elk moment via je eigen Mijn Sungevity monitoringsportal precies zien wat je opwekt. Handig! Want meer inzicht is meer besparen. En je bent altijd op de hoogte van de laatste prestaties van jouw zonnepanelen set. Het enige wat jij nodig hebt? Je smartphone, tablet of computer.

Bonus: op feestjes heb je steevast een goed gespreksonderwerp. Want je hebt altijd een overzicht van je opgewekte stroom in je broekzak!

Image Ipad

Klanten vertellen

Onze klanten zijn verreweg onze beste marketeers. Eén van onze buurtambassadeurs heeft zelfs 160 buren en vrienden overgehaald om zonnepanelen aan te schaffen. Waarom? Laten we een paar klanten voorstellen:

Marc

Zonnepanelen zijn bijna een must als je wilt bijdragen aan een schoner milieu en een betere toekomst voor onze kinderen. Sungevity gaf me direct een goed gevoel door hun benadering en uitleg. De doorslag gaven de goede garanties waardoor je als particulier een stuk zekerheid krijgt, waarna een feilloze installatie en service volgde.

Marc
Nico

Wij hebben voor Sungevity gekozen vanwege de goede kwaliteit, het deskundige advies, en de goede service. De zon is een mooie energiebron, vooral met het oog op de toekomst. Waarbij we dan denken aan onze kinderen en kleinkinderen. Zonlicht zal altijd beschikbaar blijven, andere energiebronnen waarschijnlijk niet!

Nico
Peter

We hebben gekozen voor Sungevity om de professionaliteit. De uitvoering van het voortraject, de plaatsing en de nazorg waren goed. En nu de panelen er liggen, hebben we gemerkt dat het niet alleen modern is en een gevoel van onafhankelijkheid geeft, maar dat het vooral ook leuk is om te zien hoeveel je opwekt!

Peter

Weet wat je op je dak haalt

Al onze installatiepartners voldoen aan strenge kwaliteitseisen: zij installeren snel, veilig en zonder gedoe. Ons RESCert certificatie, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid.

Sungevity Installateurs Experts In Zonnepanelen
Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden