Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Ontdek de voordelen van de zon

  • Verlaag direct uw energierekening
  • Een duurzame investering met een hoog rendement
  • Meer zelfstandigheid: uw eigen energiefabriek aan huis
  • Draag bij aan een schonere wereld van morgen

Bespaar honderden euro's

Zonnepanelen zijn een slimme investering met een rendement dat snel oploopt tot 12%. En met uw eigen groene energie, bespaart u nog eens honderden euro’s per jaar op uw energiekosten. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Graphic Savings
Icon Independent

Maximale zelfstandigheid

Wist u dat u meer dan de helft van uw stroom zelf kunt produceren? Uw eigen energiefabriek aan huis. Zo leeft u onafhankelijk van grote energiebedrijven en fossiele brandstof. En u bent niet de enige. Want ongeveer elke 30 minuten stapt er in België iemand over op zonnestroom. Doet u mee?

Icon Environment

Een schonere wereld

De zon is een schone energiebron die elke dag voor niets opgaat. En de zon levert ons per dag maar liefst 6000 keer meer energie dan we voor een heel jaar nodig hebben. Daar moeten we iets mee doen. Met zonnestroom kunt u het milieu ontlasten en uw ecologische voetafdruk radicaal verkleinen. Zo makkelijk is het om bij te dragen aan een schonere wereld.

Heeft u nog vragen over zonne-energie?

Wij beantwoorden ze graag voor u.

Veelgestelde vragen

Dit is waarom onze klanten kiezen voor ons

Natuurlijk zijn wij enthousiast over onze dienstverlening. Maar onze klanten gelukkig ook. Ontdek hun ervaringen.

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden