Offerte aanvragen

Hoogste opbrengst zonnepanelen

Dit is ‘m hoor: het beste paneel op de markt. Met een extra lange productgarantie van 25 jaar en een hoge energieproductie van 360 Wp zit je sowieso al goed. Daar komt nog bovenop dat de vermogensgarantie lineair is. Dat betekent dat het vermogen van het paneel maximaal 0.25% per jaar afneemt. Dat is extreem weinig, waardoor deze panelen heel lang optimaal blijven presteren.

Het hoogste vermogen in de markt

We trekken even wat krachttermen uit de kast, want dit is echt een bijzonder paneel. Dit model is met 120 cellen het krachtigste paneel in de huidige markt, en bekroond met verschillende awards. Dus ben je op zoek naar een mooi zwart paneel dat je zoveel mogelijk oplevert? Voilà!

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een installateur bij jou in de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren.

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder