Offerte aanvragen

Langste garantie zonnepanelen

Hou je van zekerheid én goede looks? Dan is ons dit zonnepaneel van 320 Wp de beste optie. Dit diepzwarte Mono-paneel is een mooie keuze voor je dak, en heeft bovendien een extra lange productgarantie van 20 jaar. En natuurlijk krijg je ook op dit paneel een hoge vermogensgarantie van 25 jaar!

Intens zwart, ook de behuizing

Met een vermogen van 320 Wattpiek en hun zwarte aluminium frame combineert dit zonnepaneel het beste van twee werelden. Dit zonnepaneel geproduceerd in Duitsland, waar het al meerdere keren in de prijzen is gevallen voor zijn innovatieve ontwerp. De aanschafwaarde is wat hoger dan van onze Poly-panelen, maar Mono-panelen wekken weer wat meer stroom op. Zo heeft elk zonnepaneel z’n voordeel.

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een installateur bij jou in de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren.

Dit diepzwarte Mono-paneel is de meest esthetische keuze voor je dak

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder