Offerte aanvragen

Mooiste design zonnepanelen

Profiteren van de zon heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Een recordaantal Belgen neemt zonnepanelen, en ook de vraag naar volledig zwarte panelen neemt toe. Het zwarte design is een goede keus als je wilt profiteren van zonnestroom én fraaie zonnepanelen op je dak.

Helemaal zwart, ook van een afstand

Deze hoogwaardige zonnepanelen leveren zelfs op een bewolkte dag goede prestaties. Daarom is de opbrengst van een Mono-paneel wat hoger dan bij blauwe zonnepanelen. En, niet onbelangrijk, het oog wil ook wat. Deze stijlvolle zonnepanelen sluiten perfect aan op daken met donkere dakbedekking. Op dit zonnepaneel krijg je 10 jaar productgarantie, en 25 jaar vermogensgarantie.

Wel profiteren van zonnepanelen, geen spaargeld over?

Laat je panelen snel en makkelijk financieren. 

Lees over opties

Kies voor Sungevity! Bij ons krijg je uitgebreide garanties én word je geholpen door een installateur bij jou in de buurt. Beter kan niet.

Bekijk onze garanties

Veelgestelde vragen

Waar bestaat een zonnesysteem uit?

Zonnepanelen maken stroom van daglicht, maar dat doen ze niet in hun eentje. Een zonnesysteem bestaat uit de volgende onderdelen: zonnepanelen, omvormer, kabels en groepenkast.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 

Financieren: hoe ga ik ze betalen?

Een voor de hand liggende optie is de zonnepanelen te kopen met eigen middelen. Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen ook voordelig financieren.

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder