Offerte aanvragen

Hoge garanties = zorgeloos genieten

Profiteren van de zon lukt extra goed als je weet dat het goed zit. Daarom werken we met hoge garanties en gecertificeerde installateurs. 

Welkom bij Generatie Zon

SUNSURE GARANTIE

sunsure opbrengstgarantie zonnepanelen

Bij ons krijg je een zonnesysteem op maat én de garantie dat je installatie opbrengt wat we beloven. En als de zon minder schijnt? Dan krijg je 10 jaar lang 90% van de gegarandeerde opbrengst vergoed. Wel zo fijn.

Lees meer

Productgarantie

10 jaar productgarantie zonnepanelen

Je krijgt minimaal 10 jaar garantie op je zonnepanelen én de omvormer. En ja, dat geldt ook voor de constructie- en bevestigingsmaterialen.

Lees meer

Installatiegarantie

zonnepanelen installatiegarantie 10 jaar

Het gebeurt bijna nooit, maar heel soms gaat er iets kapot. Een kabeltje kan losraken, of een stekkertje zit verkeerd. De meeste partijen geven 2 jaar garantie, bij ons krijg je er 10. Goed geregeld!

Lees meer

Monitoringsportaal

zonnepanelen monitoring portal

Met onze gratis portal heb je altijd inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Even inloggen en je ziet per uur wat je installatie oplevert. Handig!

Lees meer

Wel profiteren, niet investeren?

Geef je je spaargeld liever niet uit aan zonnepanelen? Dat snappen we best. Gelukkig kun je zonnepanelen laten financieren. 

Ontdek financieringsopties

Lees over onze andere voordelen

Wat leveren zonnepanelen op?

We vallen meteen met de deur in huis: zonnepanelen verdienen zichzelf altijd terug. Deed je koelkast dat maar! Hoe goed je zonnepanelen presteren hangt af van het type zonnepaneel, hun ligging op je dak, en de hellingshoek waarin de panelen op je dak zijn bevestigd.

Hoe snel verdien ik zonnepanelen terug?

Als je overstapt op zonnepanelen doe je eerst een investering: je betaalt of financiert de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Tegelijk bespaar je direct elke maand op je energierekening. Als je die maandelijkse besparingen optelt, kom je na gemiddeld in minder dan 10 jaar op het bedrag uit dat je voor je zonnesysteem hebt betaald. Daarna is elke euro die je bespaart pure winst voor jou.

Goedkope panelen kopen: slim of niet?

Kwalitatief goede zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest, dus let vooral op de kwaliteit en garanties van de zonnepanelen én de aanbieder. Goedkoop is vaak duurkoop. Zonnepanelen van lage kwaliteit brengen meer kosten met zich mee omdat ze vaak gerepareerd en / of vervangen moeten worden. Wij leveren uiteraard alleen kwalitatief goede panelen, die kosten minder dan je denkt. 
Meer FAQ

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder