Dé zonnepanelen voor jouw dak. Inclusief alles.

  • Vrijblijvend advies op maat van je dak, je verbruik en je budget
  • Alles-in-één prijs: alle kosten inbegrepen
  • 10 jaar SunSure: unieke opbrengstgarantie op je stroomproductie
  • Inzicht in je energieproductie via online monitoring

Een zonnesysteem dat bij je past

Zonne-energie is zó opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig en online. Dit doen wij zo nauwkeurig, dat we je de eerste 10 jaar stroomproductie garanderen met Sunsure! Wij regelen alles voor jou. Van het ontwerp tot de ondersteuning. De hele levensduur van jouw zonnesysteem. Zo hoef je nergens naar om te kijken. Waar je wél elk moment van de dag naar kan kijken? Jouw energieverbruik. In één online oogopslag zie je hoeveel je opwekt: in kWh en in euro’s. Handig!

Waarom Sungevity?

Voor niets gaat de zon op

Elke 10 minuten stapt er wel iemand over op zonne-energie in België. Dat is niet zo gek. Want met zonne-energie produceer je niet alleen je eigen groene stroom, maar bespaar je ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank.

Waarom zonne-energie?

Al in drie simpele stappen zonne-energie

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze designers maken meerdere ontwerpen voor je dak. Je hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij je situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Je taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je regionale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet!
3

Jij geniet!

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie vanop een afstand, zodat jij zorgeloos kan genieten.
Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden