Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonne-energie is zó opgewekt met Sungevity

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Alles-in-één prijs: alle kosten inbegrepen
  • Service tijdens de hele levensduur van uw systeem
  • Inzicht in uw productie via monitoring

Een zonnesysteem dat bij u past

Zonne-energie is zó opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig online en heel nauwkeurig. Wij regelen alles voor u. Van het ontwerp tot de service, tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Waar u wél elk moment van de dag naar kunt kijken? Uw energieverbruik. In één oogopslag ziet u online hoeveel u opwekt en verbruikt. Handig!

Waarom Sungevity?

Voor niets gaat de zon op

Elk half uur stapt er wel iemand over op zonne-energie in België. Dat is niet zo gek. Want met zonne-energie produceert u niet alleen eigen groene stroom, maar bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank.

Waarom zonne-energie?

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor uw dak. U hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij uw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Uw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat uw lokale Sungevity installateur het systeem binnen 6 weken monteert.
U geniet
3

U geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Ook wij monitoren uw productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.
Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden