Momenteel beschikken we niet over de nodige capaciteit om jouw zonnepanelen/thuisbatterij binnen een redelijke termijn te installeren. Om jou een kwaliteitsvolle service te kunnen garanderen, aanvaarden we daarom tijdelijk geen nieuwe aanvragenMeer info.

Offerte aanvragen

Welkom bij Generatie Zon

Laat de zon je energierekening betalen. Zonnepanelen verdienen zichzelf terug, met winst. Wij garanderen jouw opbrengst en leveren nog jarenlang garantie. Zonder bijkomende kosten.

Ik wil graag een offerte
  • Een snelkoppelingspictogram Druk op
  • zonnepanelen vergelijken letter z shortcut om onze Zonnepanelen te vergelijken
  • zonnepanelen voordelen letter o shortcut voor de Ongelooflijke voordelen van zonnepanelen
  • zonnepanelen aanbod sungevity letter n shortcut om Nu te zien waarom je voor ons moet kiezen

Wist je dat de hoeveelheid zon die in 2 minuten op de aarde schijnt, de hele wereld een jaar lang van stroom kan voorzien?

Inderdaad, alle lichten, elektrische auto’s, huizen, fabrieken en steden van de wereld. Alles! In 2 minuten! Waar wacht je nog op?

Wij laten mensen leven van de zon.

Over ons

Ik wil meer weten

Waarom zijn jullie garanties zo uitgebreid?

Zonnepanelen zijn een langetermijninvestering: daarom zijn langetermijngaranties zo belangrijk. Je moet lang van je zonnepanelen kunnen profiteren. Weet je wat het mooie is? Onze garanties zijn de hoogste van Europa. Daar kun je op bouwen. 

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

90% van de daken is geschikt voor zonnepanelen. Of jouw dak daaronder valt hangt van een paar factoren af: de ligging van je dak, de hellingshoek en het type dakbedekking.

Wat betekent jullie all-inclusive service?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Van te voren weet je precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan we hebben voorspeld? Dan betalen wij de gemiste opbrengst tien jaar terug. En gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op ons uitgebreide garantiepakket. Dat is gegarandeerd profiteren.
Meer veelgestelde vragen