Door wereldwijde leveringsproblemen beschikken we momenteel niet over het nodige materiaal om jouw zonnepanelen/thuisbatterij binnen een redelijke termijn te installeren. Om jou een kwaliteitsvolle service te kunnen garanderen, aanvaarden we daarom tijdelijk geen nieuwe aanvragenMeer info.

Offerte aanvragen

Hoe kunnen we je helpen?

Vragen? Feedback? Tips? Van harte welkom! Wij zijn bereikbaar op de traditionele werkdagen en -tijden. Kijk hieronder wat voor jou de beste contactmogelijkheid is.

Klantenservice

Ben je klant bij Sungevity en heb je een vraag? Scrol door de antwoorden op de klantenservicepagina. Je kunt ook zoeken op onderwerp of zelf een ‘nieuw ondersteuningsticket’ indienen (dat betekent: je vraag of klacht naar ons opsturen). Wij nemen daarna contact met je op.

Naar de klantenservicepagina

Retourneren

Als je bij Sungevity iets koopt, doe je dat via het internet. Daarom heb je te maken met een koop op afstand. Je hebt daarom een bedenktermijn van 14 dagen die ingaat op het moment dat je jouw product hebt ontvangen, dat is op de dag van de installatie.

Tijdens die periode kun je gebruikmaken van je herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je ons daar van op de hoogte stellen via het Europees modelformulier voor Herroeping.

Je kunt dit formulier ingevuld retour sturen aan info@sungevity.be

Liever per post? Dan kun je dit formulier sturen naar:

Sungevity Belgium B.V.
Quellinstraat 49,
2018 Antwerpen

Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Zodra wij jouw annuleringsverzoek hebben verwerkt, storten we het zo spoedig mogelijk terug.

Andere vraag? Bekijk de FAQ

Sociale huisvestingsmaatschappij of woningbelegger?

We denken graag mee als het gaat om het verduurzamen van een groter woningportfolio. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om woningen op de energielabel-ladder te laten stijgen en om bewoners duurzamer te laten wonen. Ons gespecialiseerde team krijgt huurders gezamenlijk én individueel enthousiast over zonnepanelen. Daar profiteren we allemaal van.

Lees meer

Perscontact

We vertellen je graag alles over onze missie om van elk dak een zonnefabriek te maken. Ben je benieuwd naar onze internationale organisatie? Of wil je meer weten over onze Rooftop Revoluties zoals de Schooldak- en Huurdakrevolutie?

Stuur een e-mail naar pers@sungevity.nl

Adresgegevens

Sungevity Belgium BV
Adres: Quellinstraat 49, 2018 Antwerpen
Telefoon: 03/808 64 80
E-mail: info@sungevity.be
Btw: BE 0659.680.172