Alle vragen voor jou beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek: jouw dak.

Werkt Sungevity met lokale installateurs?

Als je voor Sungevity kiest, heb je alle voordelen van een groot bedrijf, met een lokale touch. De installatie van je zonnepanelen wordt uitgevoerd door één van onze installateurs bij jou uit de buurt. Het beste van twee werelden dus!

Groot bedrijf

Sinds 2012 zorgt Sungevity voor de transformatie van lege (saaie) daken naar prachtig stralende daken met zonnepanelen. Dit doen wij intussen in België en Nederland. Zo willen wij een heuse Rooftop Revolution ontketenen in heel Europa! Met zo’n 180 medewerkers op ons kantoor in Amsterdam-Noord, Vilvoorde en Antwerpen werken we elke dag aan dat doel. Dat betekent dat we al verantwoordelijk zijn voor tienduizenden installaties.


Garanties voor zonnepanelen en opbrengst

Door de grootte van ons bedrijf  kunnen wij een bepaalde continuïteit bieden die bij lokale aanbieders van zonnepanelen niet altijd gegarandeerd kan worden. Aangezien wij niet op 1-2-3 zullen omvallen, kan je altijd terecht bij ons! Wij kiezen enkel voor A-merk producten en bijbehorende, goede vermogens- en productgaranties!  Daar doen we zelfs nog een schepje bovenop, met onder andere onze unieke uitsmijter: met onze eigen Sunsure garantie garanderen wij 10 jaar lang jouw opbrengst!  Deze garantie wordt eind dit jaar ook in België geïntroduceerd.


Lokale installateurs

We bieden niet alleen professionele begeleiding gedurende elke stap in het proces, wij werken alleen maar met gecertificeerde lokale installateurs. Wijzelf zijn aangesloten bij Zonnekeur en onze installateurs tekenen een samenwerkingsovereenkomst met de strengste richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en vakkundig wordt gedaan, én ondersteun je de lokale economie ook nog eens, win-win! Wil je weten hoe een installatie in zijn werk gaat? Klik dan hier.


Sungevity: een totaalpakket

Als je kiest voor Sungevity, kies je eigenlijk voor één vaste partner in zonne-energie! Wij dragen zorg voor alles: vanaf de offerteaanvraag tot aan de monitoring van het systeem ben je bij ons aan het juiste adres! Wij ontwerpen het systeem en wij leggen in jouw tempo precies uit hoe alles werkt, van financiën tot alle technische aspecten. Daarnaast bereiden we samen met jou de installatie voor en onderhouden wij het contact met de lokale installateur. We plannen dan samen met jullie de installatie in. Ook na de installatie kan je altijd bij ons terecht met vragen. Een totaalpakket dus mét een lokale installateur!

Benieuwd hoe we samen met jou een ideaal zonnesysteem voor jouw dak bedenken? Vraag snel een gratis adviesgesprek aan.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden