Momenteel beschikken we niet over de nodige capaciteit om jouw zonnepanelen/thuisbatterij binnen een redelijke termijn te installeren. Om jou een kwaliteitsvolle service te kunnen garanderen, aanvaarden we daarom tijdelijk geen nieuwe aanvragenMeer info.

Offerte aanvragen

Over Sungevity

Wij zijn Sungevity. We laten mensen leven van de zon. Doe mee aan de dakrevolutie, en sluit je aan bij Generatie Zon.

Doe mee met de dakrevolutie!

Een duurzame wereld realiseren we liever vandaag dan morgen. Daarom is Sungevity al jaren koploper in de zonne-energie. We maakten al van meer dan 20.000 daken goedlopende zonnefabrieken. En elke 15 minuten stapt iemand over op zonnestroom. Want waarom zou je voor stroom betalen als het voor niks op je dak ligt? Dus pluk de zon. Altijd schoon, altijd gratis, altijd zeker van je zaak.

 

Impactreport

Samen maken we impact, en niet zo’n beetje ook. Vorig jaar bespaarden onze zonnesystemen zo’n 14.000 ton CO2! Dat is evenveel als 10.620 retourtjes tussen Amsterdam en New York. Benieuwd wat we nog meer doen?

 

Sungevity is onderdeel van ENGIE. Samen zijn we leidend in de energietransitie. We combineren technische expertise met internationale zekerheid. Dat levert jou het beste product, de beste installatie, en de beste service op.

Meer over ENGIE

Kies voor Sungevity: bij ons krijg je hoge garanties én word je geholpen door een gecertifieerde installateur. Beter kan niet. 

Offerte aanvragen

Roebyem Anders

Onze mede-oprichter Roebyem Anders wist tien jaar geleden al dat we massaal zouden overstappen op zonnepanelen. Waarom? Steeds meer mensen willen onafhankelijk zijn in hun energievoorziening en kiezen voor schone stroom. Nu werkt Roebyem met een groeiend team van 150 man in een voormalige scheepsloods, en loopt ze voorop in de dakrevolutie.

Ik wil meer meer weten

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

90% van de daken is geschikt voor zonnepanelen. Of jouw dak daaronder valt hangt van een paar factoren af: de ligging van je dak, de hellingshoek en het type dakbedekking.

Wat betekent jullie all-inclusive service?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Van te voren weet je precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan we hebben voorspeld? Dan betalen wij de gemiste opbrengst tien jaar terug. En gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op ons uitgebreide garantiepakket. Dat is gegarandeerd profiteren.

Waarom zijn jullie garanties zo uitgebreid?

Zonnepanelen zijn een langetermijninvestering: daarom zijn langetermijngaranties zo belangrijk. Je moet lang van je zonnepanelen kunnen profiteren. Weet je wat het mooie is? Onze garanties zijn de hoogste van Europa. Daar kun je op bouwen. 
Meer FAQ