Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Rooftop Revolution

Sungevity heeft de daken het liefst helemaal vol met zonnepanelen, zo ver als het oog strekt. Heel Nederland op zonnestroom; dat is het streven. En daarna gaat het nog veel verder.

Wij leveren inmiddels in heel wat landen op de wereld zonnestroom, en zien het liefste de hele aardbol vol blije mensen die hun eigen duurzame energie opwekken. Dat je in Google Earth alleen daken met zonnepanelen ziet, waar je ook kijkt.

Sungevity is een missie-gedreven bedrijf en dat betekent dat wat wij verdienen weer geïnvesteerd wordt om onze missie, de Rooftop Revolution, te versnellen. Onze Schooldakrevolutie bijvoorbeeld doen wij belangeloos. We doneren verder aan non-profit organisaties als Barefoot College. Kortom; wij verkopen u graag zonnepanelen, maar er zit meer achter!

Benieuwd naar de oorsprong van de Rooftop Revolution? Lees het boek van Sungevity oprichter Danny Kennedy.

Inschrijven voor een gratis advies
Hier aanmelden