Terug naar FAQ

Welk paneel kan ik het beste kiezen?

Poly of Mono Zonnepanelen: wat is het verschil?

Onze Solar Warrior King legt je graag uit wat precies het verschil is tussen blauwe (poly) en zwarte panelen (mono).

 

Welk paneel past het beste bij jou?

Hoe beter de panelen bij jouw dak passen, hoe sneller je je investering terugverdient. Ook met de goedkoopste panelen kun je snel quitte spelen op je energierekening. Heb je een plat dak? Dan kun je prima voor blauwe panelen kiezen, vanaf de straat zie je ze toch niet. En die zwarte designpanelen? Ook daar hebben we een voordelige optie voor. Onze garanties zijn zo goed dat je hoe dan ook verzekerd bent van de beste deal. Zo garanderen we 10 jaar lang dat jij het rendement haalt dat wij voor jou hebben ingeschat. Wel zo geruststellend!

 

Deze vragen horen wij het vaakst. Misschien staat jouw situatie er al tussen?

“Ik wil het hoogste financiële rendement, welk paneel kies ik dan?”

Een zwart paneel is iets duurder dan een blauw paneel, maar wekt ook  meer energie op. Gelukkig is er voor elk budget een mooie oplossing. Mono panelen en Premium Mono full black panelen zijn beide zwart – de lichtgrijze strepen in het Mono paneel zie je vanaf de straat bijna niet.

“Op mijn platte dak zie je de panelen toch niet. Wat zijn mijn opties?”

Dan is een blauw Poly-paneel een goede oplossing. Je ziet de panelen toch niet, dus hoef je zeker niet extra betalen voor design. Wel kijken we graag even naar je energiebehoefte: op platte daken is iets meer plek nodig voor de montage van de panelen, zodat ze niet in elkaars schaduw staan. Daarom kan het handig zijn een blauw paneel met extra vermogen te kiezen.

“Ik wil nergens naar om hoeven kijken. Welke panelen zijn dan de beste?”

Alle panelen zijn A-kwaliteit en hebben goede standaardgaranties, zoals onze installatiegarantie en opbrengstgarantie. Wil je helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor onze schoonmaakservice en onze btw service zodat je makkelijk de btw op jouw investering terugkrijgt.