Offerte aanvragen

IK BEN AL KLANT BIJ SUNGEVITY

We zijn verheugd je te informeren dat Sungevity België nu deel uitmaakt van de Reno.enegy groep, die het beheer van de dienst na verkoop en nieuwe installaties op zich zal nemen.

Maak je geen zorgen, bij Reno.energy blijven we dezelfde kwaliteit, service en ondersteuning bieden die je altijd van Sungevity heeft gekregen. Onze teams staan klaar om je te helpen met al jouw vragen over jouw fotovoltaïsche installatie.

We begrijpen dat deze verandering vragen kan oproepen. Hieronder vind je onze FAQ.

VRAGEN VAN KLANTEN BIJ SUNGEVITY BELGIË

Waarom is Sungevity overgenomen door Reno.energy?

Sungevity heeft beslist om zijn commerciële activiteiten van verkoop van zonnesystemen (panelen en batterijen) in België stop te zetten vanf 22/01/2024. Reno.energy werd geselecteerd om alle activiteiten van Sungevity België over te nemen om jouw klantenervaring en de opvolging van jouw installaties en dienst na verkoop te garanderen.

Veranderen de voorwaarden van mijn Sungevity contract?

Neen, alle voorwaarden van jouw huidige contract met Sungevity België blijven van kracht. We blijven de dienst na verkoop en de garantie op jouw installaties leveren en we blijven tot jouw beschikking voor al jouw vragen.

Wie kan ik nu contacteren voor technische ondersteuning of vragen over mijn installatie?

Je kan nu contact opnemen met het Sungevity by Reno.energy support team via ons contactformulier.

Heeft deze verandering invloed op mijn installatiegarantie?

Neen, alle garanties op jouw fotovoltaïsche apparatuur en installaties blijven geldig. Sungevity by Reno.energy zal alle garanties van Sungevity België respecteren.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig overgedragen aan Reno.energy en zullen worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid. Wij nemen de bescherming van jouw persoonlijke gegevens zeer serieus en voldoen aan alle toepasselijke regelgeving.

Dienst na verkoop

Heb je een verzoek om dienst na verkoop of een vraag over je installatie of contract?

Neem contact met ons op