Offerte aanvragen

Vrijblijvend advies? Zo geregeld

Elk dak is anders, en daarom krijgt iedere klant bij ons advies op maat. Onze persoonlijke adviseur brengt al je wensen in kaart, kijkt nauwkeurig naar je dak en stemt je zonnesysteem hierop af. Ook rekenen we precies voor je uit wat je de komende 25 jaar gaat besparen. Geen verrassingen achteraf!

Gratis advies op maat

Zonnepanelen zijn een investering, laat je daarom goed adviseren. Bij ons krijgt elke klant een systeem op maat. Waarom? Elk dak is anders. Met onze geavanceerde software kunnen we op afstand heel nauwkeurig berekenen wat het rendement voor jouw dak is. Dat kost jou geen extra tijd, maar levert je wel een hoop op. Zo wordt overstappen heel gemakkelijk.

Adviesgesprek aanvragen?

Aanvragen stap voor stap

Intake

Tijdens de intake brengen we je wensen in kaart en krijg je een concrete eerste indruk van de mogelijkheden van je dak. Er zijn namelijk nogal wat verschillende opties. Gaan je kinderen binnenkort het huis uit? Dan verandert je verbruik. Verandert er in de toekomst iets aan je dak, bijvoorbeeld een dakkapel? En wat vind je belangrijk: het uiterlijk van de panelen, het rendement, of het opwekvermogen? Hoe zit het ook alweer met de omvormer? Geen zorgen: wij zoeken alles voor je uit en maken alles inzichtelijk. Ook krijg je ruimte om alle mogelijke vragen te stellen. 

Online advies

Op basis van de intake ontvang je een uitgebreide offerte die precies laat zien hoe de komende 25 jaar er financieel uitzien. We maken inzichtelijk wat je bespaart, wat je rendement is, wat je terugverdientijd tijd is, en welke dakdesign(s) geschikt zijn. Ook hier geven we je telefonisch advies, want een zonnesysteem is een mooie maar technische aanschaf. We vinden het belangrijk dat je een goed en volledig beeld hebt van wat er bij zonnepanelen komt kijken, en vooral, wat je gaat besparen. 

Installatie

Nadat je het zonnesysteem hebt gekozen dat helemaal op jouw dak is afgestemd, plannen we de installatie in. Een lokale, uitstekend gecertificeerde installateur komt de panelen en de rest van de installatie plaatsen, en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot je persoonlijke monitoringsportal. Vanaf nu zie je precies wat elke zonnestraal je oplevert en begin je direct met profiteren. 

Ontdek ons installatieproces

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder