Offerte aanvragen

Soorten zonnepanelen

Welke panelen passen bij jouw dak? Je hebt nogal wat te kiezen. Geen zorgen: onze zonne-experts kijken goed naar jouw dak, je verbruik, en je portemonnee. Samen zorgen we ervoor dat je zonnepanelen perfect zijn afgestemd op je situatie.

Waar moet je op letten?

Op steeds meer daken liggen zonnepanelen. Logisch, want met zonnepanelen gaat je energierekening flink omlaag. Maar waar moet je op letten als je panelen koopt? Wanneer zijn panelen met extra vermogen een goed idee? En is het belangrijk om extra garanties af te sluiten? We hebben op elke vraag een antwoord, en voor elke situatie een advies. 

Hou deze tips bij de hand

Gegarandeerd goed

Welke panelen je ook kiest: onze garanties zijn zo goed dat je hoe dan ook verzekerd bent van de beste deal. Zo garanderen we 10 jaar lang dat jij de productie haalt die wij voor jou hebben ingeschat. Wel zo geruststellend!

Bekijk onze garanties

Blauw of zwarte panelen?

Een veelgestelde vraag! Een zwart paneel is iets duurder dan een blauw paneel, maar wekt ook meer energie op. Gelukkig is er voor elk budget een mooie oplossing. Onze Solar Warrior King legt je uit wat de belangrijkste verschillen zijn in deze korte video

Meer info

Zonnepanelen vergelijken

Elk zonnepaneel heeft z’n eigen voordeel, en er is er zelfs één die ze allemaal heeft. We helpen je graag de juiste keuze te maken en hebben de verschillen tussen de panelen op een rijtje gezet. Zo weet je snel wat bij jouw situatie en portemonnee past. 

Begin met vergelijken

Wil je graag een offerte?

Wij helpen je verder